HOLD DIN BØRNEFØDSELSDAG HOS OS I ROSKILDE

Er du på udkig efter en sjov og kreativ måde at fejre din børns fødselsdag på? Så er du kommet til det rigtige sted! Hos os kan du booke og holde en kreativ børnefødselsdag, som alle vil nyde.

I vores kreacafé i centrum af Roskilde kan børnene få mulighed for at lave deres helt eget kreative produkt, hvad enten det er macraméregnbuer, smukke papirblomster, smykker, smykkeskåle eller linoleumstryk for de lidt større børn.

En børnefødselsdag varer 2 timer. I må gerne ankomme 10 minutter før, så alle kan få overtøjet af og være klar.

Vores team af voksne med pædagogisk baggrund vil instruere børnene og give dem den støtte, de har brug for, så alle får en formiddag eller eftermiddag med fordybelse, hygge og kreativitet.

PRIS:
Prisen for børnefødselsdagen med deltagerantal på 6 eller derover er 225 kr. pr. barn, og inkluderer:
  •  et kreativt projekt *, saft ad libitum, et stykke kage og en kop varm kakao pr. deltager, så børnene kan få energi til at slå kreativiteten løs.

Giv dine børn en børnefødselsdag, de aldrig vil glemme! Skriv eller ring til os, og book en plads i vores kreacafé, og lad børnene få mulighed for at udfolde deres kreativitet og have det sjovt sammen. Vi glæder os til at fejre din børns fødselsdag med dig!

OBS! Der skal deltage en voksen, der er kendt af børnegruppen ved børnefødselsdagen.

Skriv til: booking@cafeselvskab.dk

*Vælges smykker som det kreative projekt, kan der vælges mellem armbånd, halskæde ankelkæde eller øreringe. Her er der inkluderet muligheden for tilvalg af særlige perler for 10- 40 kr., alt afhængig af hvilket smykke, der vælges.


FODSELSDAG_74d8c549-bc23-4230-b2c0-774e3c4b7efa
kakao_med_skumfiduser
Lily_unicornkage
Aflysning/flytning af events
Skulle vi blive nødt til at aflyse et event, grundet sygdom eller andre pludseligt opståede hændelser, der ikke muliggør afholdelsen gælder følgende:
Eventdeltagerne får mulighed for at deltage i et lignende event i så nær fremtid som muligt, dog senest 1 år efter den oprindeligt planlagte workshop.
Er eventdeltagerne forhindret i dette, kan beløbet for eventet refunderes i løbet af to bankdage.

Afbestilling og flytning
Ved afbestilling mindre end 2 uger før afholdelse betales 100 % af prisen. Det er muligt at videregive sin plads til et event til en anden, hvis man selv er forhindret.

Betalingsbetingelser
Eventet bestilles og faktureres før eventets afholdelse via Café Selvskabs hjemmeside.
Kunden får fremsendt ordrebekræftelse på mail, og mulighed for at downloade workshopbevis med deltagelsesoplysninger. Til arrangementet medbringes ordrebekræftelse på mail.