FIRMAARRANGEMENTER

Hold dit næste firmarrangement i vores kreative café! 

Her er der plads til fordybelse, kreativ udfoldelse og hyggelige stunder med kollegaer. Vi tilbyder en unik ramme for firmaarrangementer, hvor du kan samle dine medarbejdere og give dem en oplevelse ud over det sædvanlige.

Vi har mange års erfaring med at skabe hyggelige og kreative arrangementer, og vi står klar til at hjælpe dig med at skræddersy den perfekte dag for dine medarbejdere.

 Uanset om det er en team-dag, en forkælelsesdag for dine medarbejdere eller noget helt tredje, kan vi hjælpe dig med at skabe en dag, der vil blive husket længe.

Vi sørger for, at der altid er lækker, økologisk kaffe og godt bagværk til rådighed, så I kan nyde en velfortjent pause og lade kreativiteten udfolde sig. 

Vi tror på, at kreative rammer giver mulighed for fordybelse og gode snakke med kollegaer. 

Derfor er vores café det perfekte sted for et firmaarrangement, hvor I kan lære hinanden bedre at kende og skabe stærkere relationer. Varigheden af et arrangement vil typisk være 2,5- 3 timer.

Et arrangement, der inkluderer et kreaprojekt, kaffe og kage koster fra 275 kr. pr. medarbejder.

Der er mulighed for at tilkøbe vin og snacks. 

Måske skal jeres arrangement hos os være kickstarten, før I skal ud og spise eller drikke cocktails sammen?

Kontakt os i dag, og lad os sammen skabe den perfekte dag for dine medarbejdere. Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores kreative café!


SKRIV TIL:  booking@cafeselvskab.dk
ELLER RING PÅ TLF: 51917341 OG BOOK ET FIRMAARRANGEMENT.
bobler
eclairdealcafeselvskab_skilte
IMG_6558
Aflysning/flytning af events
Skulle vi blive nødt til at aflyse et event, grundet sygdom eller andre pludseligt opståede hændelser, der ikke muliggør afholdelsen gælder følgende:
Eventdeltagerne får mulighed for at deltage i et lignende event i så nær fremtid som muligt, dog senest 1 år efter den oprindeligt planlagte workshop.

Er eventdeltagerne forhindret i dette, kan beløbet for eventet refunderes i løbet af to bankdage.

Afbestilling og flytning
Ved afbestilling mindre end 2 uger før afholdelse betales 100 % af prisen. Det er muligt at videregive sin plads til et event til en anden, hvis man selv er forhindret.

Betalingsbetingelser
Eventet bestilles og faktureres før eventets afholdelse via Café Selvskabs hjemmeside.
Kunden får fremsendt ordrebekræftelse på mail, og mulighed for at downloade workshopbevis med deltagelsesoplysninger. Til arrangementet medbringes ordrebekræftelse på mail.